Еден момент ве молам...

Ford

Детали

Година

2022

Состојба

Половни

Категорија

Автомобил

Прва регистрација

Регистрација

do_not_disturb_alt

Тркала

do_not_disturb_alt

Верзија

do_not_disturb_alt

Седишта

do_not_disturb_alt

Боја-внатрешна

do_not_disturb_alt

Тапацир

do_not_disturb_alt

Боја

do_not_disturb_alt

Врати

do_not_disturb_alt

Каросерија

do_not_disturb_alt

Гориво

do_not_disturb_alt

Километри

do_not_disturb_alt

Потрошувачка на гориво

do_not_disturb_alt

Мотор

do_not_disturb_alt

Менувач

do_not_disturb_alt

Moќност

do_not_disturb_alt

Додатоци

Head-up display

Central locking

Информации

99999МКД
Ford Thunderbird